Η Εταιρεία

 

Η εταιρεία μας Αφοί Τσιγριμά ΟΕ είναι εξέλιξη μιας επιχείρησης με την επωνυμία "Τσιγριμάς Γεώργιος" η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στις αρχές του 1970.
Ιδρυτικό μέλος ήταν ο ίδιος ο Τσιγριμάς Γεώργιος, ο οποίος κατείχε την τεχνογνωσία και την πολυετή πείρα στην κατηγορία των μικρών, μεσαίων και μεγάλων αυτοκινήτων MERCEDES.
Μετά από 50 χρόνια συνεχούς πορείας το συνεργείο μας έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο υπεύθυνα και ασφαλή ως προς τις υπηρεσίες που παρέχει στον κλάδο των φορτηγών αυτοκινήτων.
Η εμπειρία , η τεχνογνωσία, τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα , αλλά και το μεράκι και η αγάπη για αυτή τη δουλεία μας έχουν κάνει να ξεχωρίζουμε στο χώρο.

Στόχος μας είναι: 

  • η βελτίωση συνεχώς των υπηρεσιών μας και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.
  • η εξυπηρέτηση στο δρόμο όταν αυτό κριθεί απαραίτητο, με το κατάλληλα εξοπλισμένο κινητό μας συνεργείο 
  • η καθοδήγηση μας για οδική βοήθεια οταν το πρέπει το  όχημα να μεταφερθεί στον χώρο μας
  • η τηλεφωνική στήριξη στον πελάτη μας όποια ώρα του εικοσιτετραώρου χρειαστεί είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη τακτική.

Κατά το πέρασμα του χρόνου  και καθώς η τεχνολογία άλλαξε διαρκώς και με πολύ ταχείς ρυθμούς, είναι φυσικό επακόλουθο οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των πελατών να αυξάνουν συνεχώς.
Οι διάδοχοι της εταιρείας μας άρτια καταρτισμένοι και με προσήλωση, αγωνίζονται καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την συνεχή ανοδική πορεία μας.

Στην επίτευξη αυτού του στόχου έχει συντελέσει: 

  • η συνεχείς παρακολούθηση σεμιναρίων του εργατικού δυναμικού από έμπειρους και εξειδικευμένους πτυχιούχους της MERCEDES BENZ
  • η συνεχείς ανίχνευση για της τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και η αγορά τους με σκοπό την ακριβέστερη κ ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας
  • η άμεση ανταπόκριση και επίλυση τυχών προβλημάτων στον δρόμο των πελατών μας.


Κλειδί της ανοδικής πορείας μας είναι η εμπειρία τόσων χρόνων σε συδιασμό με την υψηλή τεχνολογία του σήμερα και την συνεχή κατάρτιση. 
Είμαστε περήφανοι διότι  εκτός την επαγγελματική σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας έχει κρατηθεί  και μια ισχυρή φιλική συμπεριφορά, στοιχείο της οικογενειακής ατμόσφαιρας που επικρατεί σε όλα αυτά τα χρόνια.