Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας ειδικεύεται αποκλειστικά σε φορτηγά οχήματα diesel Μercedes-Benz. To συνεργείο μας καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός φορτηγού οχήματος άμεσα.

Ο χώρος μας είναι συμβεβλημένος με τον πιο άρτιο, αξιόπιστο, αλλά και εξελιγμένο εξοπλισμό. Με το γεγονός αυτό δίνουμε στους πελάτες μας το καλύτερο συνδυαστικό αποτέλεσμα, δηλαδή εξοικονόμηση χρόνου με ασφάλεια αλλά και λειτουργικά αποτελέσματα.

Η συντήρηση ενός οχήματος στο χώρο μας αποτελεί την εγγύηση για την ασφάλεια του οχήματός σας, αλλά και την αποφυγή ζημιών δημιουργώντας προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο και χρόνο.

 

 

Διαγνωστικός εγκέφαλος STAR DIAGNOSIS COMPACT4

Αποκλειστικά σε συνεργασία με την Mercedes-Benz, μοναδικό για την διασφάλιση του επιπέδου αλλά και της ποιότητας της εργασίας μας.

Διαγνωστικός εγκέφαλος BOSCH DIAGNOSIS KTS 650

Φορητή μονάδα διάγνωσης εγκεφάλων Bosch KTS 670. Εμπεριέχει λειτουργίες για κάθε περίπτωση διάγνωσης και προσφέρει πλήρη εξοπλισμό για περίπλοκες μετρήσεις.

Ηλεκτρονική ευθυγράμμιση αυτοκινήτων φορτηγών-επιβατηγών CORGHI EXACT 7000

Ασύρματη ευθυγράμμιση με κεντρική μονάδα pc. Διαθέτει αισθητήρια(4) με υπέρυθρο CCD και απεριόριστη αυτονομία χάρη στο αποσπώμενο πακέτο μπαταριών. Επιπλέον τράπεζα δεδομένων αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων σε σύνολο πάνω από 18000 όλων των εταιριών.

Μονάδα ελέγχου καυσαερίου ΒΕΑ 350 BOSCH

Αποτελείται από την απλή συσκευή ελέγχου καυσαερίων CO (μονοξειδίου) στον σταθμό ανάλυσης καυσαερίων ελεγχόμενο από υπολογιστή. Ένα λογισμικό ελέγχου εύρου φάσματος προσαρμοσμένο στις νομοθετικές διατάξεις.

Μονάδα ελέγχου συστημάτων κλιματισμού ACS 753 BOSCH

Αποτελεί τον βέλτιστο έλεγχο για τέλειο κλιματισμό. Το ACS 753 είναι κατάλληλο για πλήρως αυτοματοποιημένη εργασία συντήρησης και επισκευής για την πλειοψηφία των συστημάτων κλιματισμού των αυτοκινήτων ΙΧ αλλά και φορτηγών.